21.12.16

Αλυσιδογράναζα DID Και JT Για Honda Transalp 650

Αλυσιδογράναζα DID - JT Για Honda Transalp 650

Σας παρουσιάζουμε όλες τις προτάσεις της εταιρίας μας για σετ κίνησης για το δημοφιλής  Honda Transalp 650. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα από τις εταιρίες D.I.D και JT. Η σειρά εμφάνισης είναι από τα φθηνότερα προς την ακριβότερα. 

Σετ Κίνησης JT Με Νίκελ Αλυσίδα X-Ring

Αλυσιδογράναζα DID Και JT Για Honda Transalp 650

Η ποιότητα συναντά την καλύτερη τιμή σε αυτό το σετ κίνησης μοτοσυκλέτας το οποίο πέρα από τα JT C49 γρανάζια που διαθέτει, περιλαμβάνει για πρώτη φορά την νέα X ring αλυσίδα της JT. Η νέα αυτή αλυσίδα χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανθεκτικότητα και εμφάνιση σε μεταλλικό χρώμα. Ο συνδυασμός των JT γραναζιών με την JT X-ring αλυσίδα είναι εξαιρετικός και όσον αφορά την απόδοση αλλά και πολύ φιλικός στην τιμή


Σετ Κίνησης DID - JT Με Μαύρη Αλυσίδα X-Ring

Αλυσιδογράναζα DID Και JT Για Honda Transalp 650

Η νέα σειρά αλυσίδων VX προσφέρει 7% μεγαλύτερη ακαμψία από την προηγούμενη VM καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις σύγχρονες απαιτητικές μοτοσυκλέτες. Η JT αφήνει πίσω το C45 και ανεβάζει τον πήχη προσφέροντας πρώτη και μοναδική γρανάζι από C49 ατσάλι.


Σετ Κίνησης DID - JT Με Χρυσή Αλυσίδα X-Ring

Αλυσιδογράναζα DID Και JT Για Honda Transalp 650

Η νέα σειρά αλυσίδων VX προσφέρει 7% μεγαλύτερη ακαμψία από την προηγούμενη VM καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις σύγχρονες απαιτητικές μοτοσυκλέτες. Διατίθεται με χρυσό εξωτερικό πλακάκι και μαύρο εσωτερικό. Η JT αφήνει πίσω το C45 και ανεβάζει τον πήχη προσφέροντας πρώτη και μοναδική γρανάζι από C49 ατσάλι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...