1.9.10

Η Εταιρεία Σπ. Η. Αλεξόπουλος ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1977 στην Αθήνα με αντικείμενο την εισαγωγή - πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ δικύκλων. Ο σκοπός από την αρχή της λειτουργίας της είναι να πρωταγωνιστεί στην αγορά με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Τα προϊόντα μας πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές κατασκευής έτσι ώστε να διασφαλίζεται : Η αξιόπιστη εφαρμογή και η απόδοσή τους η γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη μετά την πώληση τους.


Αντιπροσωπεύουμε:


Κατασκευαστής/χώρα: DIADO KOGYO Co, Ltd, Japan


Οι αλυσίδες D.I.D. κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από την DIADO KOGYO Co Ltd. Η πρωτοπόρος εταιρία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κύρια χαρακτηριστικά των αλυσίδων της D.I.D. είναι η ποιότητα κατασκευής, η πλήρης κάλυψη όλων των δικύκλων και η μεγάλη αντοχή. Η απόλυτη εξειδίκευση έχει κατατάξει τις αλυσίδες D.I.D. πολύ ψηλά στην συνείδηση των μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα εργοστάσια τις χρησιμοποιούν ως στάνταρτ στα περισσότερα μοντέλα τους. Μεγάλοι κατασκευαστές όπως οι Ducati, Honda, KTM, Suzuki, και Yamaha εμπιστεύονται την εμπειρία της D.I.D. για τα κορυφαία sport και όχι μόνο μοντέλα τους. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει την υπεροχή των αλυσίδων D.I.D. Θα τις βρείτε σε απλές, o-ring και x-ring. Υπάρχουν σε όλα τα μήκη και καλύπτουν όλα τα μοντέλα της αγοράς.






Κατασκευαστής/χώρα: MALOSSI S.R.L., Italy


Η Ιταλική εταιρία MALOSSI παράγει την πιο ολοκληρωμένη σειρά ανταλλακτικών μετατροπής scooter. Τα προϊόντα της είναι γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο και χρησιμοποιούνται από τις αγωνιστικές ομάδες των Aprilia, Benelli, Beta, Honda, Italjet, Kymco, Malaguti, Peugeot, Piaggio, Suzuki και Yamaha. Τα προϊόντα Malossi βελτιώνουν την απόδοση του scooter ανάλογα με τις απαιτήσεις του αναβάτη για ασφαλή σπορ, καθημερινή οδήγηση ή και για αγωνιστική σε πίστα ταχύτητας ή cross, ενώ παράλληλα με την εφαρμογή τους στο scooter διατηρείται η εργοστασιακή του αξιοπιστία. Στη μεγάλη σειρά προϊόντων Malossi περιλαμβάνονται κεφαλές, κύλινδροι, στρόφαλοι, καρμπυρατέρ, ηλεκτρονικές, αυτόματοι, γρανάζια μετάδοσης, αναρτήσεις, εξατμίσεις, υλικά τριβής και όλα τα εξαρτήματα τους για τη σωστή συντήρηση της βελτίωσης του scooter, ενώ για την αξιόπιστη εφαρμογή τους είναι απαραίτητη η συμβουλή των ανθρώπων - συνεργατών της Malossi s.r.l.






Κατασκευαστής/χώρα: RENTHAL, England


Η γνωστότερη εταιρία κατασκευής ειδικών προϊόντων για off road μοτοσικλέτες είναι αναμφίβολα η Renthal. Τα τιμόνια, γκριπς, γρανάζια και αλυσίδες RENTHAL είναι η πρώτη "after market" επιλογή των αγωνιζόμενων σε αγώνες Motocross και Enduro παγκοσμίως. Η εξειδίκευση της Renthal στον απαιτητικό χώρο της εκτός δρόμου επαγγελματικής οδήγησης παρέχει την σιγουριά της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής αλλά και της απόλυτης ασφάλειας για κάθε χρήση. Όλα τα προϊόντα της έχουν εξελιχτεί και δοκιμαστεί σε συνθήκες μέγιστης καταπόνησης. Σήμερα η Renthal διαθέτει το αρτιότερα εξοπλισμένο εργοστάσιο και απασχολεί ειδικευμένο προσωπικό το οποίο καθημερινά παράγει και βελτιώνει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.




Κατασκευαστής/χώρα: K&N Engineering Inc, ΗΠΑ


Τα φίλτρα αέρος της K&N είναι τα καλύτερα και πιο διαδεδομένα στον κόσμο. Η K&N Engineering Inc έχει την έδρα της στο Riverside της Καλιφόρνια και κατέχει την πρώτη θέση στην συνείδηση του κοινού και ως εκ τούτου σε πωλήσεις στον κόσμο. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1963 και γρήγορα εξελίχτηκε σε μεγάλο προμηθευτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, μοτοβιομηχανίας, κινητήρων θαλάσσης και του Αμερικάνικου στρατού. Η πρώτη της δραστηριότητα αφορούσε τις μοτοσικλέτες. Η μακροχρόνια ενασχόληση με τον χώρο όπως είναι φυσικό έχει προσδώσει στην K&N την εδραίωση στην πρώτη θέση στην κατασκευή υψηλών επιδόσεων φίλτρων αέρος για αγωνιστική αλλά και καθημερινή χρήση. Σήμερα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής του 80% όλων των off-road αγωνιστικών μοτοσικλετών και κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στα μονοθέσια της Formula 1. Εννέα στις δώδεκα εργοστασιακές ομάδες τις Formula 1 χρησιμοποιούν φίλτρα αέρος της K&N. Τα εργοστάσια της διαθέτουν τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και την κορυφή της τεχνογνωσίας ώστε να παρέχουν την τέλεια επιλογή στον τομέα των φίλτρων αέρα. Οι βραβεύσεις της K&N είναι αναρίθμητες με κυριότερη αυτή του καλύτερου κατασκευαστή για τις χρονιές 1994, 1996, 1997 και 2000.




Κατασκευαστής/χώρα: JOMTHAI ASAHI, Bangkok, Thailand


Τα γρανάζια JT είναι το Νο 1 σε παραγωγή "after market" γραναζιών παγκοσμίως. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας του προϊόντος και της μεγάλης διαθεσιμότητας στις αποθήκες διακίνησης σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος JT χαρακτηρίζει το κάθε ένα γρανάζι σ' όλο το εύρος της γκάμας τους εφόσον τα ίδια υλικά και η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τόσο των γραναζιών του Honda C50 όσο και των Kawasaki ZX-7RR, ZZ-R 1100. Η βελτίωση της ποιότητας των υλικών, της κοπής, της σκλήρυνσης, του φινιρίσματος αλλά και της τεχνολογίας παραγωγής των γραναζιών είναι συνεχής για να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των μοντέρνων μοτοσικλετών. Γρανάζια JT χρησιμοποιεί η ομάδα Yamaha Γερμανίας (YMG) στη κατηγορία supersport 600.




Κατασκευαστής/χώρα: NEWFREN s.r.l, Italy


Η ιταλική εταιρία Newfren s.r.l. παράγει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τριβής στον κόσμο. Ξεκίνησε τη διεθνή εξαγωγική της δραστηριότητα στα μέσα της δεκαετίας του '50. Το εργοστάσιο της βρίσκεται στο Τορίνο και λειτουργεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για το περιβάλλον και την ασφάλεια. Η παραγωγή των προϊόντων NEWFREN είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές ISO 9002 και περιλαμβάνει σιαγώνες φρένων, τακάκια, δισκόπλακες, δίσκους συμπλέκτη και σιαγώνες φυγοκεντρικού. Οι άνθρωποι της NEWFREN γνωρίζουν ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων. Η υιοθέτηση και η εφαρμογή τους στα στάδια του σχεδιασμού νέων προϊόντων, της δοκιμής τους σε συνθήκες χρήσης και στη μαζική παραγωγή τους είναι η φιλοσοφία που δημιουργεί τα προϊόντα NEWFREN.




Κατασκευαστής/χώρα: THAI YANG KITPAISAN Co Ltd, Thailand BIKE ALERT P.L.C., England


Τα φίλτρα Hiflo κατασκευάζονται από τις υπό κοινοπραξία εταιρίες Thai Yang Kitpaisan Co Ltd από την Ταϊλάνδη και Bike Alert P.L.C. από την Μεγάλη Βρετανία. Το HIFLO FILTRO είναι μεταξύ των κορυφαίων από άποψη ποιότητας φίλτρων λαδιού και αέρος στον κόσμο. Η παραγωγή του είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές ISO 9002 TUV. Η ποιότητα του εξασφαλίζεται από τα κορυφαία υλικά κατασκευής του, ατσάλι (Toyota, Tsusho, MKK), κόλλα (Henkel), χαρτί (Ahlstrom Filtration, Hollingsworth &Vose, Awa Paper). Αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας των φίλτρων είναι η επιλογή τους σαν ΟΕΜ των εργοστασίων BMW, Peugeot, Ford, Toyota, Mazda, Suzuki, Nissan και Denso. Τα HIFLO FILTRO ξεπερνούν τα ΟΕΜ φίλτρα σε απόδοση, διάρκεια ζωής και αντοχής σε αυξανόμενες πιέσεις. Η πιο πλήρης σειρά φίλτρων λαδιού και αέρος για όλες τις μοτοσικλέτες,scooter και ATV.




Κατασκευαστής/χώρα: T.S.K. FACTORY Co Ltd., Thailand

Η εταιρία TSK Factory Co LTD ιδρύθηκε το 1988 στην βιομηχανική περιοχή Bangplee της Ταϊλάνδης . Ξεκίνησε την δραστηριότητά της κατασκευάζοντας αναρτήσεις μοτοσικλετών σε μικρή κλίμακα "κάτω" από το εμπορικό όνομα YSS (Your Supreme Suspension). Το 1994 η εταιρεία αναδιοργανώθηκε πλήρως από Ταϊλανδούς μηχανικούς με καινούρια τεχνολογική υποστήριξη, νέα μηχανήματα και ποιοτικά στάνταρ ανάλογα των γιαπωνέζικων εργοστασίων. Η T.S.K. Factory Co LTD έχει αξιολογήσει την σημασία της ποιότητος στα προϊόντα της και για αυτό τον λόγο η διοίκηση της εταιρείας επικέντρωσε την προσοχή της στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, στην συνεχή βελτίωση και εξέλιξη καθώς και στο πρόγραμμα αποφυγής ελαττωματικών προϊόντων. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν το 2001 το εργοστάσιο της TSK Factory Co LTD να πετύχει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: QS9000, TUV, ISO


Κατασκευαστής/χώρα: ABUS Aug. Bremicker Sohne KG, Germany

Η γερμανική εταιρία ABUS August Bremicker und Sohne KG (ABUS) ιδρύθηκε το 1924 και κατασκευάζει κλειδαριές ασφαλείας. Συνεργάζεται στενά με τις αστυνομικές αρχές και τις ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να προσαρμόζει συνεχώς τα προϊόντα της στις σύγχρονες ανάγκες ασφαλείας. Η πλήρης σειρά λουκέτων, σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις καλύπτει τις ιδιαιτερότητες εφαρμογής κάθε τύπου μοτοσικλέτας και scooter, ενώ η χρήση τους διευκολύνεται από την διαθεσιμότητα διαφόρων εξαρτημάτων όπως είναι οι βάσεις εφαρμογής / μεταφοράς, τσαντάκια, ανταλλακτικά κλειδιά, σπρέυ αντιοξειδωτικό κ.λπ. Το επίπεδο ποιότητας και ο βαθμός ασφάλειας κάθε προϊόντος ABUS ελέγχεται μέσα από τεστ ανεξάρτητων επώνυμων κέντρων ποιότητας και αντοχής υλικών στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. και αναγράφεται στην συσκευασία του ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει τι αγοράζει.


Κατασκευαστής/χώρα: Gianneli silencers, Italy

Οι εξατμίσεις της Giannelli κατασκευάζονται από τους Furio και Giorgio Giannelli οι οποίοι το 1972 αποφάσισαν να συνδυάσουν τις μεγάλες αγωνιστικές εμπειρίες τους με την τεχνολογία κατασκευής αγωνιστικών προδιαγραφών τελικών εξατμίσεων. Σήμερα η Giannelli πρωτοπορεί στους αγώνες όλων των τύπων. Κορυφαίοι οδηγοί από όλες τις κατηγορίες επιδιώκουν το μέγιστο της απόδοσης του κινητήρα τους μέσω των τελικών της Ιταλικής εταιρίας. Οι μεγαλύτεροι εργοστασιακοί οδηγοί όπως οι Valentino Rossi, Loris Capirossi, Max Biaggi, Andrea Bartolini και πολλοί άλλοι έχουν ταυτίσει τις επιτυχίες τους με την Giannelli. Η πολυετής συνεργασία της Giannelli με κορυφαίους εργοστασιακούς οδηγούς των παγκοσμίων πρωταθλημάτων έχει προσφέρει τα μέγιστα στον τομέα της έρευνας και εξέλιξης για τους αγωνιστικούς άλλα και τους νορμάλ τύπους εξατμίσεων της. Την γκάμα της αποτελούν συστήματα για δίχρονα και τετράχρονα sport, on off μοντέλα και αντίστοιχα για όλα τα scooter της αγοράς. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται αλουμίνιο, τιτάνιο και ανθρακονήματα. Τα νορμάλ τελικά καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές θορύβου της Ε.Ε. ενώ η παραγωγή όλων των εξατμίσεων είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές ISO 9001.


Κατασκευαστής/χώρα: JAMA ENGINEERING B.V., Holland

Οι εξατμίσεις Laser κατασκευάζονται από την Ολλανδική Jama Engineering B.V. Για περισσότερα από 20 χρόνια οι εξατμίσεις Laser αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές στον ευαίσθητο αυτό τομέα. Χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την παροχή μέγιστης απόδοσης στον κινητήρα. Έχουν υποστεί εξαντλητικούς ελέγχους και δοκιμές έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της κάθε μοτοσικλέτας. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με την χρήση υψηλής τεχνολογίας έτσι με αποτέλεσμα η κάθε εξάτμιση να επιτρέπει στην μοτοσικλέτα να αποδίδει το maximum των δυνατοτήτων του κινητήρα χωρίς κρεμάσματα ή μπουκώματα. Είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν την ομαλή - γραμμική ροπή και την ελεύθερη αποβολή καυσαερίων. Την γκάμα της Laser αποτελούν οι Hotcam, Duotech, Extreme, Produro, Pro d' or, Pro Stock, K2, Professional Racing και Works. Διατίθενται σε τύπους Racing (full αγωνιστικές), Sport (αγωνιστικές) και Street Legal (καλύπτουν τις προδιαγραφές θορύβου της Ε.Ε.). Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται αλουμίνιο, ατσάλι, τιτάνιο και ανθρακονήματα.


Κατασκευαστής/χώρα: CDA BITUBO Srl, Italy

Η BITUBO παράγει αναρτήσεις από το 1963, και το 1975 έγινε γνωστή στην αγορά ως πρωτοπόρος στον τομέα των αναρτήσεων μοτοσικλετών βγάζοντας σε παραγωγή τις διάσημες αναρτήσεις BITUBO που συνδυάζουν μελέτη σε βάθος και προηγμένη τεχνολογία. Το 1978 υιοθέτησε καινούριο λογότυπο αυξάνοντας και επεκτείνοντας ταυτόχρονα την γκάμα παραγωγής της σε πάνω από 1000 μοντέλα. Σήμερα η BITUBO είναι παρούσα στην παγκόσμια αγορά, προσφέροντας τα προϊόντα της σε αναβάτες που αναζητούν το καλύτερο από την μοτοσικλέτα τους και σε αναβάτες που αναζητούν άνεση, ασφάλεια, απόδοση και πάνω από όλα κορυφαία ποιότητα.


Κατασκευαστής/χώρα: Lightech Racing Ιταλία

Η ιστορία της πίσω στον χρόνο ξεκινά πριν τριάντα χρόνια σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας (Torneria Piave), όπου και ιδρύθυκε το πρώτο μικρό εργαστήριο μεταλλικών κατασκευών. Το 1997, ο Fabrizio Furlan ίδρυσε την LighTech, μία εταιρεία που στόχο έχει την εκμετάλλευση της μακροχρόνιας πείρας της οικογένειας στο θαυμαστό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα της μοτοσυκλέτας. Στις μέρες μας, η LighTech δουλεύοντας στενά με τις μεγαλύτερες αγωνιστικές ομάδες σε Παγκόσμιο επίπεδο, όπως η Marlboro Ducati, η Gresini Honda και η Alstare Suzuki, κατάφερε να γίνει η καλύτερη εταιρεία στον τομέα των αξεσουάρ και αναλώσιμων, με πιστοποιήσεις ISO/9001:00 και TUV. Η γκάμα της LighTech είναι τεράστια. Ξεκινά με πάνω από 7.000 προϊόντα ergal σε διάφορους χρωματισμούς και πάνω από 400 προϊόντα τιτανίου, όπως μαρσπιέ, βίδες, μανέτες, αντίβαρα, βάσεις πινακίδας, stands, carbon κομμάτια κ.α., προσπαθώντας να καλύψει κάθε ανάγκη για χρήση εκτός, ή και εντός πίστας.


Κατασκευαστής/χώρα: JCosta Competition - Inicio, Ισπανία

To 2000, o Ισπανός Juan Costa ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία J Costa. Σήμερα, δέκα χρόνια αργότερα, η J Costa έχει παγιωθεί σαν μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες variator στον κόσμο, ειδικευμένη στο χώρο των αυτόματων μοτοσυκλετών (scooter), με προϊόντα για περισσότερους από δέκα κατασκευαστές. Η κατασκευή των variator γίνεται αποκλειστικά στην Ευρώπη, με τα υψηλότερα πρότυπα, πάντα βασισμένα σε ένα προηγμένο σύστημα έρευνας και εξέλιξης. Ένα-ένα τα προϊόντα, πριν αφήσουν το εργοστάσιο, ελέγχονται μέσα από μία αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου για την μέγιστη ασφάλεια του καταναλωτή. Με στόχο να κατακτήσει την παγκόσμια κορυφή στα variator, η εταιρεία J Costa δεν θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσει και να υλοποιεί λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.


Τα μπουζί της NGK τύπου STANDARD / VLINE είναι τα μοναδικά που έχουν υποστεί επεξεργασία τριπλής στεγανοποίησης. Παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις και εφαρμόζονται σε πληθώρα μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.












Κατασκευαστής/χώρα: Ιαπωνία

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία για πάνω από 100 χρόνια, η BANDO κατασκευάζει όλων των ειδών ιμάντες μετάδοσης ( βιομηχανικούς, αυτοκινήτων, μοτοσυκλέτας ) και φυσικά ιμάντες μετάδοσης scooter. Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Kobe της Ιαπωνίας ενώ διαθέτει 16 ακόμη εργοστάσια σε 15 χώρες όντας έτσι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή κορυφαίας ποιότητας και φήμης ιμάντων μετάδοσης προμηθεύοντας ΟΕΜ κατασκευαστές αλλά και aftermarket διανομείς.

Κατασκευαστής/χώρα: Ταιβαν

H Dr. Pulley σχεδιάζει και κατασκευάζει μπίλιες, βαριατόρ και σιαγώνες φυγοκεντρικού για σκούτερ με απαράμιλλη έμφαση στην λεπτομέρεια και ασταμάτητο πάθος για την καινοτομία. Το αποτέλεσμα είναι πατενταρισμένα προϊόντα τα οποία αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, οι μπίλιες SR της Dr. Pulley είναι οι μοναδικές στον κόσμο με πολυγωνικό σχήμα, το βαριατόρ της διαθέτει επανασχεδιασμένο πιατέλο και ο συμπλέκτης φυγοκεντρικού της Dr. Pulley κάνει το επόμενο βήμα στο κεφάλαιο αυτόματη μετάδοση. Σας προσκαλούμε να μπείτε στον κόσμο της Dr. Pulley για να βελτιώσετε την συμπεριφορά του σκούτερ σας αλλά και συνολικά την οδηγική σας εμπειρία.

Ακολουθήστε το παρακάτω playlist στο Youtube για αναλυτική παρουσίαση.


http://bit.ly/1rh1k0s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...