25.7.16

Custom BMW R nineT by Onehandmade



Το θέμα με τα cafe racers, δεν είναι μόνο να είναι μοναδικά, αλλά να κρύβουν από πίσω τους και μία μονοδική ιστορία. Ναι οκ, αλλά η εικονιζόμενη μοτοσυκλέτα BMW RnineT ξεφεύγει καθώς η όλη ιδέα ήρθε από μία σοκολάτα.

Η ιδέα και εκτέλεση αυτής της πανέμορφης μοτοσυκλέτας, έρχεται από την Ταιβάν(Ταιπει) και από τον οίκο Onehandmade, ο οποίος ιδρυτής της, ονόματι Chun(δεν είναι τυχαίο το όνομα) φτιάχνει rebuild μοτοσυκλέτες με το ένα χέρι και του αρέσουν οι σοκολάτες.



Και έτσι λοιπόν ο Chun, τρώγοντας μία μέρα την ωραιότατη Snicker's του, έπιασε την ιδέα μίας rebuild μοτοσυκλέτας, στα αγαπημένο χρώμα του, αυτό της σοκολάτας.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η R nineT βάφτηκε στην ακριβή καφέ απόχρωση της συσκευασίας της σοκολάτας, με χρυσές λεπτομέρειες που αναφέρονται στην…καραμέλα! Το ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας είναι χειροποίητο, από αλουμίνιο, φτιαγμένο από τον ίδιο τον Chun. Ξεχωρίζουν τα χειροποίητα εμπρός και πίσω φώτα: Στα μεν πρώτα συνατάμε δύο κυκλικές μονάδες πάνω σε ένα απίστευτο number plate, ενώ πίσω, η LED «μπάρα» κλέβει την παράσταση!



Μηχανικά, δεν έχουν αλλάξει πολλά, με τις τροποποιήσεις που ξεχωρίζουν να αποτελούνται από νέες εξατμίσεις GPR και φίλτρο αέρος K&N. Τα ελαστικά με τακούνια από την Pirelli ξεχωρίζουν με την πρώτη, συμπληρώνοντας το ιδιαίτερο look της μοτοσυκλέτας.  Ας την απολαύσουμε στις φωτογραφίες!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...