2.8.14

Σετ Κινήσεως Αλυσίδα - Γρανάζια για Yamaha Crypton X 135


Σας παρουσιάζουμε όλες τις προτάσεις της εταιρίας μας για σετ κίνησης για το δημοφιλής Yamaha Crypton X 135. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα από τις εταιρίες D.I.D και JT. 

Σετ κίνησης Γρανάζια-Αλυσίδα Wheel Power για Crypton 135



Το κιτ συμπεριλαμβάνει επρόσθιο και οπίσθιο γρανάζι καθώς και αλυσίδα κίνησης. Επιλεγμένα υλικά κατασκευής και άριστη σχέση ποιότητας τιμής.

Σετ κίνησης Γρανάζια-Αλυσίδα DID



Η νέα πρόταση από την DID για τους κατόχους παπιών που αναζητούν την χρηστικότητα σε συνδυασμό με το κορυφαίο όνομα της DID. Οι ελαφρύτερες πλάκες της αλυσίδας έχουν υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία η οποία τις καθιστά ανθεκτικότερες από τις standard. Αυξημένη επίσης είναι η αντοχή της αλυσίδας ενάντια στην φθορά λόγω του flat solid bush που διαθέτει η αλυσίδα.

Σετ κίνησης Γρανάζια-Αλυσίδα JT "Μαύρη Αλυσίδα"



Το σετ περιλαμβάνει γρανάζια κατασκευασμένα από Ιαπωνικό ατσάλι High Carbon C49, ανώτερο σε ποιότητα από πολλών "μεγάλων" μοτοσυκλετών και έξτρα ενισχυμένη μαύρη αλυσίδα. Ο συνδυασμός τους αποτελεί εγγύηση για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.



Το σετ περιλαμβάνει γρανάζια κατασκευασμένα από Ιαπωνικό ατσάλι High Carbon C49, ανώτερο σε ποιότητα από πολλών "μεγάλων" μοτοσυκλετών και έξτρα ενισχυμένη χρυσή αλυσίδα HDR G&B. Ο συνδυασμός τους αποτελεί εγγύηση για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.




Το σετ περιέχει αλυσίδα DID 420D ή DID 428D, αναλόγως την εφαρμογή, η οποία έχει 20-50% μεγαλύτερη αντοχή στην φθορά (λόγω του solid bushing του πείρου) από την απλή (curled bushing πείρος).Το γρανάζι είναι JT, κατασκευασμένο από C49 ατσάλι το οποίο είναι το ανθεκτικότερο ατσάλι που κυκλοφορεί για γρανάζια μοτοσυκλέτας. Ο συνδυασμός των παραπάνω εγγυάται άριστη απόδοση και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Σετ κίνησης Γρανάζια-Αλυσίδα JT-DID "Χρυσή Αλυσίδα"



Το σετ περιέχει χρυσή αλυσίδα DID 420NZ3G&B ή DID 428 NZ3G&B, αναλόγως την εφαρμογή, η οποία είναι αλυσίδα που προέρχεται από την MX σειρά της DID και υπερκαλύπτει τις ανάγκες των «παπιών» και για αυτόν τον λόγο συνίσταται για βελτιωμένα ή σκληρής καθημερινής χρήσης «παπιά». Το γρανάζι είναι JT, κατασκευασμένο από C49 ατσάλι το οποίο είναι το ανθεκτικότερο ατσάλι που κυκλοφορεί για γρανάζια μοτοσυκλέτας. Ο συνδυασμός των παραπάνω εγγυάται άριστη απόδοση και απροβλημάτιστη λειτουργία.

alexopoulos.gr
facebook.com/alexopoulosltd     


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...