5.5.14

Η JT στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας


Τα γρανάζια JT είναι το Νο 1 σε παραγωγή "after market" γραναζιών παγκοσμίως. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας του προϊόντος και της μεγάλης διαθεσιμότητας στις αποθήκες διακίνησης σε όλες τις χώρες του κόσμου. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος JT χαρακτηρίζει το κάθε ένα γρανάζι σ' όλο το εύρος της γκάμας τους εφόσον τα ίδια υλικά και η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τόσο των γραναζιών του Honda Innova 125 όσο και των Suzuki Hayabusa 1300. Η βελτίωση της ποιότητας των υλικών, της κοπής, της σκλήρυνσης, του φινιρίσματος αλλά και της τεχνολογίας παραγωγής των γραναζιών είναι συνεχής για να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των μοντέρνων μοτοσικλετών. Σημειώνουμε εδώ ότι η JT είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής γραναζιών η οποία χρησιμοποιεί Ιαπωνικό έξτρα ανθεκτικό ατσάλι της υψηλότερης σκληρότητας C49.

Έτσι η JT φέτος, συμμετέχει στην κατηγορία Open, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, με τον Δημήτρη Παπαγγέλου, που αγωνίζεται με Honda CBR 600RR. Ο Δημήτρης χρησιμοποιεί, αλυσίδα και γρανάζια της JT και ήδη στον 1ο αγώνα κατέκτησε την πρώτη θέση.



Η εικονιζόμενη αλυσίδα της JT, με κωδική ονομασία Z1R, διαθέτει τεχνολογία X-Ring(super ενισχυμένη), για αυξημένη αντοχή στην φθορά και κορυφαίες επιδόσεις!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...