24.3.14

Malossi Day: Πίστα Αdria, Ιταλία


To τέλος του χειμώνα ήρθε και μαζί έφτασε μια μέρα ειδικά αφιερωμένη στη γνωστή μας Malossi, στην πίστα της βόρειας Ιταλίας στην Adria. “Ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο γεμάτο αδρεναλίνη”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας βελτιώσεων και αξεσουάρ για σκούτερ, με το όνομα Malossi Meeting & Test.





Η πίστα Adria International Raceway και μια ζεστή μέρα καλοσώρισαν τους ανθρώπους του θεσμού, του ενιαίου πρωταθλήματος με σκούτερ βελτιωμένα από τη Malossi, που ονομάζεται Trofei Malossi.
Μαζί τους οι αγωνιζόμενοι, αλλά και πλήθος κόσμου που έφτασε για τη γιορτή, τη μουσική, τις επιδείξεις, τα ελεύθερα δοκιμαστικά και την οδήγηση μέσα στην πίστα.

Αναβάτες από τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ιταλίας σε βορά και νότο, αλλά και οι αγωνιζόμενοι του T-Max Cup βρέθηκαν στο προσκήνιο, μαζί με νεοφερμένους στο θεσμό, στο δρόμο για τον τίτλο σε ένα πρωτάθλημα. 
To οποίο πρωτάθλημα της Malossi, αποτελεί πολλές φορές αποτελεί για τους Ιταλούς το πρώτο βήμα προς τους αγώνες μοτοσυκλετών και την ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη και δόξα.
Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος σκούτερ της Malossi, το διήμερο στην πίστα της Adria ήταν αρκετό για να προθερμάνει αγωνιζόμενους και κοινό, έτσι ώστε να πάρουν μιαν ιδέα για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Παράλληλα στην πίστα της Adria δοκιμάστηκαν νέα αγωνιστικά εξαρτήματα και τεχνικές λύσεις της Μalossi.
Ντόπιοι και ξένοι δημοσιογράφοι ήταν επίσης παρόντες στην πίστα, δοκιμάζοντας τα τελευταία βελτιωμένα σκούτερ παραγωγής από την Malossi, όπως το Yamaha TMAX 530, τη Vespa GTS και -πριν καλά-καλά βγει στην παραγωγή- το Kawasaki J300. 
Οι εκδηλώσεις του Malossi Day για το κοινό περιλάμβαναν δοκιμές-μονομαχίες ντράγκστερ, επιταχύνσεις ένας προς έναν και διαρκή διασκέδαση, αλλά και συναντήσεις και ενημέρωση γύρω από τον θαυμαστό κόσμο των αγωνιστικών σκούτερ. 
Πηγή: scooternet.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...