19.3.12

Βελτιώσεις Malossi για Kymco Downtown 300i

kymco-downtown-300-malossi-parts-alexopoulosltd
Σας παρουσιάζουμε προϊόντα Malossi για το δημοφιλή Kymco Downtown 300i.
Συγκεκριμένα:

Variator Malossi Multivar 2000

malossi-variator-multivar-2000-kymco-downtown-300-alexopoulosltd
To Multivar 2000 σχεδιάστηκε από τους μηχανικούς της Malossi με μεγάλη εμπειρία στα βελτιωτικά προϊόντα, παράγεται από robots σε εργοστάσιο υψηλής ακρίβειας, εξελίχθηκε σε συνθήκες πίστας για μέγιστες αποδόσεις και έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Malossi Sport Screen

malossi-zelatina-kymco-downtown-300-alexopoulosltd
Εκτός από ομορφιά, η ζελατίνα στο scooter σας προσφέρει και προστασία από το αέρα. Το Ιταλικό εργοστάσιο της Malossi, κατασκεύασε ζελατίνες με sport χαρακτήρα και σχεδιασμό αλλά και παραλλήλα προστασία. Το στυλ είναι αεροδυναμικό με επιθετική γραμμή και είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό υλικό PMMA.

Malossi RX

malossi-rx-exatmisi-exhaust-kymco-downtown-300-alexopoulosltd
H νέα εξάτμιση της Malossi με την ονομασία RX, που είναι ειδικά κατασκευασμένη για maxi scooters και συγκεκριμένα σας την συστήνουμε για το νέο Kymco Downtown 300.
Η νέα RX είναι ομολογκαρισμένη βάση την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς όμως να αποκλίνει τεχνολογικά από την τεχνογνωσία της Malossi.
Το νέο τελικό εξάτμισης σχεδιάστηκε από την αρχή χρησιμοποιώντας καινούργια υλικά κατασκευής ενώ μπορεί να σας προσφέρει καλύτερες επιδόσεις πάντα μέσα στα επιτρεπτόμενα όρια θορύβου.
Ένα ακόμα αριστούργημα από την Malossi.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Ομολογκαρισμένη
  • Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Λογότυπο Malossi χαραγμένο με laser
  • Μείωση βάρους έως 3,5 κιλά
  • Τελικό καπάκι από ανθρακονήματα
  • Καλύτερες επιδόσεις
  • Εύκολη προσαρμογή
  • Μείωση κραδασμών













Νέα σειρά από την MALOSSI, X-special και X-kevlar belt, για αυξημένες επιδόχεις χωρίς να θυσιάζεται η αντοχή και η ανθεκτικότητα.

Μπίλιες Malossi














Οι μπίλιες φυγοκεντρικού της MALOSSI προορίζονται για MALOSSI αλλά και OEM variators. Χρησιμοποιούνται για να ρυθμίσετε την σχέση μετάδοσης στο scooter καταφέρνοντας να ισορροπήσετε μεταξύ τελικής ταχύτητας και επιτάχυνσης. Όσο πιο ελαφριές είναι οι μπίλιες τόσο πιο κοντή είναι η μετάδοση και αντίστροφα.

Φτερωτή Malossi












Ελατήριο Φυγοκεντρικού Malossi










Ρυθμιστικό ελατήριο μετάδοσης SCOOTER από carbon ατσάλι το οποίο έχει υποστεί θερμική κατεργασία και είναι δυναμικά ισορροπημένο. Είναι σχεδιασμένα για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και χωρίζονται στις παρακάτω τρεις κατηγορίες : A) Ενισχυμένα ελατήρια με υψηλή ακαμψία. Β) Υπέρ ενισχυμένα ελατήρια με πολύ υψηλή ακαμψία. Γ) Αγωνιστικά ελατήρια σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση και αγώνες.

Φίλτρο Αέρος Malossi












Το διάσημο «κόκκινο σφουγγάρι» της MALOSSI για το ΟΕΜ φιλτροκούτι. Με αυξημένη ροή αέρα αλλά και ικανότητα φιλτραρίσματος σχεδιασμένο για σπορ εφαρμογές. Χαρακτηριστικά : Αυξημένο πάχος και πορώδες υλικό. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στεγνό, άψογο όταν υγρανθεί με λάδι MALOSSI.

Ζελατίνα(Ανεμοθώρακας) Malossi












Εκτός από ομορφιά, η ζελατίνα στο scooter σας προσφέρει και προστασία από το αέρα. Το Ιταλικό εργοστάσιο της Malossi, κατασκεύασε ζελατίνες με sport χαρακτήρα και σχεδιασμό αλλά και παραλλήλα προστασία. Το στυλ είναι αεροδυναμικό με επιθετική γραμμή και είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό υλικό πρώτης ποιότητας PMMA. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109222776.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...