20.1.12

Ιμάντες κίνησης από την Bando


Η εταιρεία μας, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία μας με την Bando, κορυφαίο κατασκευαστή OEM και aftermarket ιμάντων κίνησης για scooter.

Η Bando Chemical Industries, Με 17 εργοστάσια σε 15 χώρες, έχει την έδρα της στο Κόμπε της Ιαπωνίας. Είναι Παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ιμάντων μετάδοσης ισχύος για όλα σχεδόν τα scooter ΟΕΜ καθώς διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο διανομής.

Η ποιότητα, το service και το χαμηλό κόστος είναι το θεμέλιο της φιλοσοφίας Bando. Με επίκεντρο σε προϊόντα που είναι ασφαλή για τον καταναλωτή και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι ιμάντες κίνησης της Bando παρέχουν ακρίβεια και προοδευτική απόδοση κάτω από απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Με εύκαμπτο σώμα neoprene και ισχυρές ίνες fiberglass που αντέχουν στην θερμότητα, την τριβή και την υγρασία για μέγιστη διάρκεια ζωής. Το ανθεκτικό ύφασμα νάιλον και στις δύο πλευρές του ιμάντα, προστατεύει το οδοντωτό τμήμα από την φθορά, παρέχοντας ομαλότερη λειτουργία.

Δημιουργώντας στοκ ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και σε συνδυασμό με την φιλική τιμή στην οποία σας τους προσφέρουμε, οι ιμάντες Bando  γίνονται η νούμερο ένα επιλογή στην αντικατάσταση ιμάντα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109222776.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...