7.12.15

Σιαγώνες Φυγοκεντρικού(Συμπλέκτης) Για Honda Vision 110

Σας παρουσιάζουμε όλες τους διαθέσιμους τύπους σε σιαγώνες φυγοκεντρικού, από τα μεγαλύτερα εργοστάσια, για το σκούτερ Honda Vision 110. Δείτε παρακάτω περισσότερα:

                                   Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη NEWFREN FC.1345

Οι σιαγώνες φυγοκεντρικού της NEWFREN προσφέρουν αυξημένη διάρκεια ζωής, εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η στάνταρ έκδοση διαθέτει ελατήρια πλήρως εναλλάξιμα με τα ΟΕΜ.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.

                       Σετ σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη με καμπάνα NEWFREN "FCK345"

Η ολοκληρωμένη πρόταση της NEWFREN για την μετάδoση του scooter σας. Με ενισχυμένα ελατήρια και βελτιωμένο υλικό τριβής αποτελούν την ιδανική αντικατάσταση του γνησίου. Στο συγκεκριμένο κιτ περιλαμβάνεται και η καμπάνα για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Προσφέρουμε καμπάνες για τις σιαγώνες φυγοκεντρικού οι οποίες είναι απόλυτα εναλλάξιμες με αυτές του γνησίου. Για τέλεια αποτελέσματα, σας συμβουλεύουμε να αλλάζετε την καμπάνα του scooter σας όταν αλλάζετε και τις σιαγώνες. Για αυτόν τον λόγο η NEWFREN προσφέρει ολόκληρο το κιτ το οποίο περιέχει τον μηχανισμό, τις σιαγώνες αλλά και την καμπάνα.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.

Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη MALOSSI Fly 5212522


Οι σιαγώνες φυγοκεντρικού Maxi Fly είναι το αποτέλεσμα συσσωρευμένης εμπειρίας των τεχνικών της MALOSSI από τον Maxi Delta συμπλέκτη. Είναι ειδικά σεταρισμένες για να παρέχουν την καλύτερη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών . Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του καθώς και οι διαστάσεις του, καθιστούν το Maxi Fly ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας το οποίο προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.


Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη ρυθμιζόμενες MALOSSI Delta 5212487


Οι σιαγώνες έχουν υλικό τριβής χωρίς αμίαντο και πατενταρισμένο σύστημα ρύθμισης το οποίο μεταφέρει τις υψηλές στροφές του κινητήρα χωρίς πατινάρισμα, δίνοντας έτσι εξαιρετική επιτάχυνση από στάση. Εκτός από αυτό, χρησιμεύει πολύ και στην έξοδο από κλειστές στροφές, εκεί που η ταχύτητα του οχήματος μειώνεται σημαντικά. Οι Maxi Delta σιαγώνες φυγοκεντρικού προσφέρονται με ένα σπορ σετάρισμα. Διατίθενται επίσης διάφορα εξαρτήματα για να καταφέρετε τις πιο εξατομικευμένες ρυθμίσεις σε όλο το φάσμα των στροφών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...