4.4.15

Σιαγώνες Φυγοκεντρικού για Yamaha X-Max 250


Σας παρουσιάζουμε όλες τους διαθέσιμους τύπους σε σιαγώνες φυγοκεντρικού, από τα μεγαλύτερα εργοστάσια Παγκοσμίως, για Yamaha X-Max 250. Δείτε παρακάτω περισσότερα:


Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη NEWFREN

Οι σιαγώνες φυγοκεντρικού της NEWFREN προσφέρουν αυξημένη διάρκεια ζωής, εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η στάνταρ έκδοση διαθέτει ελατήρια πλήρως εναλλάξιμα με τα ΟΕΜ.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Σετ σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη με καμπάνα NEWFREN "FCK367"


Η ολοκληρωμένη πρόταση της NEWFREN για την μετάδoση του scooter σας. Με ενισχυμένα ελατήρια και βελτιωμένο υλικό τριβής αποτελούν την ιδανική αντικατάσταση του γνησίου. Στο συγκεκριμένο κιτ περιλαμβάνεται και η καμπάνα για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Προσφέρουμε καμπάνες για τις σιαγώνες φυγοκεντρικού οι οποίες είναι απόλυτα εναλλάξιμες με αυτές του γνησίου. Για τέλεια αποτελέσματα, σας συμβουλεύουμε να αλλάζετε την καμπάνα του scooter σας όταν αλλάζετε και τις σιαγώνες. Για αυτόν τον λόγο η NEWFREN προσφέρει ολόκληρο το κιτ το οποίο περιέχει τον μηχανισμό, τις σιαγώνες αλλά και την καμπάνα.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη ρυθμιζόμενες MALOSSI Delta "5211835"


Οι σιαγώνες έχουν υλικό τριβής χωρίς αμίαντο και πατενταρισμένο σύστημα ρύθμισης το οποίο μεταφέρει τις υψηλές στροφές του κινητήρα χωρίς πατινάρισμα, δίνοντας έτσι εξαιρετική επιτάχυνση από στάση. Εκτός από αυτό, χρησιμεύει πολύ και στην έξοδο από κλειστές στροφές, εκεί που η ταχύτητα του οχήματος μειώνεται σημαντικά. Οι Maxi Delta σιαγώνες φυγοκεντρικού της Malossi προσφέρονται με ένα σπορ σετάρισμα. Διατίθενται επίσης διάφορα εξαρτήματα για να καταφέρετε τις πιο εξατομικευμένες ρυθμίσεις σε όλο το φάσμα των στροφών.


Σετ ρυθμιζόμενες σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη με καμπάνα MALOSSI Delta "5214721"
Dr. Pulley’s Hit Clutch 

Επαναστατικό σύστημα συμπλέκτη από την Dr. Pulley το οποίο καταφέρνει με τα έξτρα pillow springs που διαθέτει, να επιτυγχάνει απόλυτη επαφή του υλικού τριβής με την καμπάνα καθώς επίσης και ομαλότερη σύμπλεξη στο άνοιξε – κλείσε του γκαζιού. Πιο συγκεκριμένα : 
-Εκπληκτική δύναμη ώθησης η οποία προέρχεται από την πιο συμπαγή σύμπλεξη.

- Εκπληκτική απόδοση στα προσπεράσματα και τις ανηφόρες. 
- Βάζει τέλος στην απώλεια ισχύος κατά την εκκίνηση και κατά το άνοιξε – κλείσε του γκαζιού. 
- Βάζει τέλος στις υπερθερμάσμένες, μελανιασμένες καμπάνες. 

Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube για επεξηγηματικά videos. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...