25.3.15

Τακάκια Newfren για Honda XLV 700 Transalp ABS


Η ιταλική εταιρία Newfren s.r.l. παράγει την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τριβής στον κόσμο. Ξεκίνησε τη διεθνή εξαγωγική της δραστηριότητα στα μέσα της δεκαετίας του '50 ενώ το εργοστάσιο της βρίσκεται στο Τορίνο και λειτουργεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για το περιβάλλον και την ασφάλεια. Η παραγωγή των προϊόντων Newfren είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές ISO 9002 και περιλαμβάνει σιαγώνες φρένων, τακάκια, δισκόπλακες, δίσκους συμπλέκτη και σιαγώνες φυγοκεντρικού. Οι άνθρωποι της Newfren γνωρίζουν ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και με γνώμονα την σημασία της τιμής που παραλληλίζεται με την ποιότητα, μπορεί και προσφέρει το σωστό προϊόν στη σωστή τιμή. 

Δείτε παρακάτω τις πρoτάσεις σε σετ τακάκια για Honda XLV 700 Transalp ABS:

Τακάκια Newfren Οργανικά με Kevlar BR:

Τα τακάκια BR κατασκευάζονται από οργανικά υλικά τελευταίας γενιάς και είναι κατάλληλα για μικρού ως μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες αλλά και maxiscooter. Η αντίστασή του στις υψηλές θερμοκρασίες και το δυνατό αλλά ταυτόχρονα ελεγχόμενο φρενάρισμα, προσφέρει αυξημένη ασφάλεια στην καθημερινή χρήση. Τα BR αποτελούν την ιδανική επιλογή για μοτοσυκλέτες οι οποίες έχουν οργανική τακάκια ως εργοστασιακή τοποθέτηση.

                                                                            Εμπρός:
                                                       Τακάκια Newfren Μεταλλικά S2:

Τα τακάκια S2 χρησιμοποιούν εξειδικευμένες πάστες αναλόγως το μοντέλο εφαρμογής τους. Τα S2 προτείνονται για τουριστική χρήση αλλά και σε πίστα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για μοτοσυκλέτες οι οποίες έχουν μεταλλικά τακάκια ως εργοστασιακή τοποθέτηση.


 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...