15.3.14

Τακάκια Newfren BKS για SYM Maxsym 400


Τακάκια της NewFren, ειδικά κατασκευασμένα για scooter, με την ονομασία BKS με κυριότερο χαρακτηριστικό ένα πιο sport χαρακτήρα.
Η χημική ένωση που χρησιμοποιείται για τα τακάκια των φρένων, έχει δημιουργηθεί στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης από μια μελέτη σχετικά με την καθημερινή χρήση στους δρόμους της πόλης.
Η νέα ένωση BKS σε οργανική βάση, έχει νέο στοιχείο, το KEVLAR, το οποίο μπορεί να δώσει μια πολύ μεγάλη αντοχή στην καθημερινή χρήση και στις υψηλές θερμοκρασίες.NewFren και Οικολογική ευαισθησία:
Η γκάμα των προϊόντων της Newfren έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Οι νέες εγκαταστάσεις παραγωγής ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των πιο πρόσφατων νόμων σχετικά με τον σεβασμό του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό. Για το λόγο αυτό, η Newfren χορηγήθηκε με πιστοποίηση UNI EN ISO 9001-2000 για το σύστημα ποιοτικού ελέγχου της. Τέλος ως μέρος μιας συνεχιζόμενης διαδικασίας, η New Fren βρίσκεται στο δρόμο για την επίτευξη της περιβαλλοντικής πιστοποίησης ISO 14000.


Άμεσα διαθέσιμο για:  • SYM Maxsym 400 ie 2011 - 2013 
  • SYM Maxsym 400 ie ABS 2012 - 2013
alexopoulos.gr
facebook.com/alexopoulosltd  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...