26.10.11

Η Renthal κυριαρχεί στο Motocross


Με έξι Παγκόσμιους τίτλους η Renthal θα αποχαιρετίσει το 2011. Επιβάλοντας τους κανόνες της η Renthal κέρδισε σε όλες τις κατηγορίες στο FIM Παγκόμιο Πρωτάθλημα Motocross και στο AMA Pro Motocross.

Στο AMA Motocross η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki(Monster Energy Kawasaki) με αναβάτη τον Ryan Villopoto επικράτησε συνολικά και κέρδισε το πρώτο του τίτλο. Στην επόμενη κατηγορία η ομάδα Monster Energy Pro Circuit Kawasaki με αναβάτη τον Dean Wilson ξεκαθάρισε από νωρίς τον τίτλο και στο γυναικείο η Ashley Fiolek για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επικράτησε και έκανε το δύο στα δύο.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM με τρεις κατηγορίες και εδώ η ομάδα της Red Bull Teka KTM με αναβάτες τους Antonio Cairoli και Ken Roczen έκαναν το δύο στα δύο στις κατηγορίες MX1 και ΜΧ2 επιβάλλοντας απόλυτα τους κανόνες τους! Ενώ στην MX3 ο νεαρός Ελβετός Julien Bill για πρώτη φορά στην καριέρα του στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Και έτσι μετά το 1996 που είχε κερδίσει 5 Παγκόσμιους τίτλους, φέτος φτάνει στο απόλυτο με έξι Παγκόσμιους Πρωταθλητές να χρησιμοποιούν τιμόνι Renthal. Ο brand manager Brad Cameron της εταιρίας δήλωσε:

"Στην Renthal προσπαθούμε να ακολουθούμε το μοτο μας, που είναι να χτίζουμε Πρωταθλητές. Φέτος απλά κάναμε αυτό και εκτιμάμαι την μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν οι αναβάτες και ομάδες τους. Σας ευχαριστούμε πολύ."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...